Fragt- og logistik

Bring / Posten

En af vores vigtigste samarbejdspartnere er Bring / Posten. Stort set alle vores kunder behøver en logistik-leverandør, og mange vælger Bring. Bring leverer de allerfleste tjenester man behøver, lige fra vanlig fragtforsendelse til EDI direkte integreret i Magento til lagerhotel.

Hvilke Bring-tjenester leverer Trollweb til Magento?

  • Bring Fraktguiden for Magento. Trollweb udvikler og vedligeholder den officielle Bring Fraktguiden-integrationen til Magento, som giver automatisk fragtberegning for alle Bring's leveringsmetoder direkte i kassen. Denne integration er i drift på mange hundrede Magento-webbutikker og har indbygget en række ekstra-funktioner for ekstra effektiv fragtberegning. Læs mere om den her eller hent den gratis her
  • Bring EDI Booking for Magento. Trollweb udvikler og vedligeholder den officielle Bring EDI Booking-integrationen til Magento, som giver en meget enkelt generering af EDI fragtetiketter direkte fra Magento, uden nogen behov for 3.parts EDI-værktøj. Læs mere om Bring EDI Booking her eller hent Magento EDI modulen gratis her.