Kort om Trollweb

Trollweb er Nordens ledende total-leverandør af e-handel baseret på Magento. Vi leverer rådgivning, udvikling, designimplementering, fuld drift og support af Magento - i tillæg til en bred produktvifte af færdige integrationsløsninger og tillægsmoduler.

 

Nordiske løsninger - forstået, udviklet og leveret i Norge, Sverige og Danmark

Trollweb er et 100% nordisk ejet selskab, hvor alle udviklere, designere, projektledere og support holder til centralt i Norge, Sverige og Danmark.

Ingen kompliceret outsourcing og ingen uproduktive møder, hvor leverandøren ikke forstår kundens egentlige ønsker.

Trollweb - en teknologi-leverandør

Vi er en teknologi-leverandør. Teknologien vi leverer er systemet Magento i vores dedikerede Magento driftscenter hvor alle webbutikker bor - trygt, hurtigt og stabilt.

Noget som ikke tilbydes?

Meget. Vi tilbyder for eksempel ikke strategi-planlægning, bistand til markedsføring eller bistand omkring brug af sociale medier. Vi tilrettelægger ej heller kampagneløsning eller hjemmesider, og vi leverer definitivt ikke apps. Alt fokus er rettet mod at levere de decideret bedste e-handels-løsningene - godt for dig - lidt enklere for os.

Vi samarbejder med alle de bedste

Vi samarbejder tæt med alle de største og bedste underleverandørene indenfor e-handel for at sikre, at vores kunder får en komplet løsning - alt koordineret og leveret gennem èn total-leverandør. Betalingskortleverandører, fakturaleverandører, fragtleverandører, ERP-leverandører, EDI-leverandører, designbureauer, SEO-bureauer. Læs mere om vores partnere på vores partnersider

Stærkt fokus på funktionelle og brugervenlige løsninger

Vi arbejder hårdt for at levere funksionelle og brugervenlige løsninger, tilpasset både dig som kunder og dine slutkunder. Vi er også de første til at sige fra, når vi af en kunde bliver præsenteret et ønske vi ser ikke kommer til at fungere.

Vores kontorer

Meget erfarne ansatte

De fleste ansatte i Trollweb har jobbet med udvikling af Internetløsninger helt siden Internettet start, og før Internettet hyggede flere af os med drift af BBS'er (med dial-up modem). Internet og IT er vældig store områder - og vi behersker det allermeste. Trygt og godt for dig at vide.

Trollweb blev etableret vinteren 2008 i Stavanger, Norge. I 2013 blev Trollweb Solutions AB i Sverige etableret, og kontoret i Danmark åbnede 2015. Trollweb Solutions har per maj 2015 samlet 25 ansatte, alle specialiseret i Magento.

Lang erfaring fra den fysiske detailbranche

Flere af de centrale personer bag Trollweb har over ti års erfaring fra detail-branchen og har arbejdet med blandt andet POS-løsninger for store kæder som Elgiganten, Elkjøp og Expert. Flere af os har også arbejdet ude i butikkerne. Dette giver en stor grad af total-forståelse mellem e-handel og fysisk handel, og er en stærkt medvirkende årsag til at vi udvikler og leverer vort eget 100% webbaserede POS butiksystem - webPOS.

Salgsafdelingen

Består af 0 personer. Dvs tre af os udarbejder tilbud og estimater på ordrer der skal udføres, men pågående sælgere kan vi ikke påstå at være.

Hvis vi bliver inviteret til jer for at snakke om vores løsninger og Magento, så er det en specialist på Magento og e-handel som kommer - og som kan svare på det allermeste som måtte dukke op.

Klar til at komme i gang? Tag kontakt