Vores vision

Vores vision er at forblive den mest professionelle ehandel-leverandør i Norden – og løsningerne vi udvikler og leverer skal bruges som reference for ehandels-leverandører og ejere af webshop rundt om i hele verden. Vi skal også være foregangseksempel i at dele al den fagkompetanse vi tilegner os.

Vores filosofi

Vores filosofi baserer sig 100% på sund nordisk bondesnuhed. Ved at rette alt fokus fremad og på at levere bundsolide løsninger vil vi altid være foran, og vi bruger aldrig energi på at sammenligne os med potentielle konkurrerende aktører – og fokuserer istedenfor på samarbejde.

Vi skal aldrig have pågående sælgere som vil påtvinge produkter og tjenester. Istedenfor skal vi oplyse vores kunder gennem konkrete anbefalinger baseret på oparbejdet faktabaseret kompetence.

Vi skal være fuldt opdatert på og i forkant af såkaldte cutting edge tendenser sådan at vores kunder kan koncentrere sig om det de gør bedst – at sælge og bistå sine kunder.

Det er også vigtig at se på os som en ehandels-leverandør mere end en Magento-leverandør, hvor vi skal levere den til enhver tid bedste ehandels-platform til vores kunder i vores region (Norden).
Vores samfundsansvar
Trollweb har et stærkt samfundsansvar og arbejder målrettet med at kunne yde tilbage til samfundet og de resourser vi bruger, i så stor grad som overhovedet muligt, både i form af økonomiske bidrag og i form af bidrag til det enorme faglige miljø hvor vi har vores arbejdsdag. Vi tager også samfundsmæssig ansvar og støtter frivillige organisationer som vi mener behøver økonomisk hjælp til at hjælpe andre. Læs mere om vores samfundsansvar her.