Fragt- og logistik

Bring / Posten

En af vores vigtigste samarbejdspartnere er Bring / Posten. Stort set alle vores kunder behøver en logistik-leverandør, og mange vælger Bring. Bring leverer de fleste tjenester man behøver, lige fra vanlig fragtforsendelse til EDI direkte integreret i Magento til lagerhotel.

Hvilke Bring-tjenester leverer Trollweb til Magento?

  • Bring Fraktguiden for Magento1 og Magento2 Trollweb udvikler og vedligeholder den officielle Bring Fragtguiden-integrationen til Magento, som giver automatisk fragtberegning for alle Bring's leveringsmetoder direkte i kassen. Denne integration er i drift på mange hundrede Magento-webbutikker og har indbygget en række ekstra-funktioner for ekstra effektiv fragtberegning. Læs mere om den her eller hent den gratis her
  • Bring EDI Booking for Magento1 Trollweb udvikler og vedligeholder den officielle Bring EDI Booking-integrationen til Magento1, som giver en meget enkelt generering af EDI fragtetiketter direkte fra Magento, uden nogen behov for 3.parts EDI-værktøj. Læs mere om Bring EDI Booking her eller hent Magento EDI modulen gratis her.

pakkelabels.dk

pakkelabels.dk tilbyder en solid platform for levering af pakker i Danmark. Har får du med en leverandør adgang til en stor del af distributørerne.

Trollweb Solutions hjælper med at få pakkelabels.dk installeret og konfigureret i din Magento shop (Magento 1 og Magento 2)

Læs mere pakkelabels.dk