Et udvalg af vore andre referancer

Fjellsport.no

Fjellsport.no

Som Norges største uafhængige netbutik for udendørsaktiviteter og ture i skov og mark er Fjellsport markedsførende i teknologi, med udvalg af stærke mærkevarer og fokus på kundeoplevelse på net.

Læs mere
Stormberg.no

Stormberg.no

Stormberg er en af Nordens største producenter af alle typer af fritidstøj, og Trollweb er totalleverandør af deres netbutik. De har vundet en række nethandelspriser, blandt andet "Årets nettbutikk".

Læs mere
Torshovsport.no

Torshovsport.no

Torshov Sport har specialkompetence indenfor fodbold, hockey og løb. Her finder du et stort udvalg af sportsudstyr, og Torshov Sport er kendt for deres førende position inden for salg af fodboldudstyr.

Læs mere
Nostebarn.no

Nostebarn.no

Nøstebarn skaber og sælger klæder i ubehandlet uld og i uld/silkeblanding, men leverer også garn med strikkeopskrifter med mere. De har øget deres sortiment med strenge krav til etik og miljøvenlig produktion.

Læs mere
Finn.no/shopping

Finn.no/shopping

Finns satsning på en ny markedsplads med hovedfokus på møbler og interiør.

Læs mere
VITA.no

VITA.no

Som en af Norges største butikskæder for hudpleje, helsekost og meget mere har VITA etableret sig på nettet som en nyskabende tjeneste, med fokus på hurtig levering, stort udvalg og lave priser.

Læs mere
Merida.no

Merida.no

I 1987 var Stians Sport AS den første Merida distributør i verden. Nu distribueres Merida i 77 lande over hele verden, og sælger over 3 millioner cykler på verdensbasis.

Læs mere
Sandnesgarn.no

Sandnesgarn.no

Stiftet i Sandnes i 1888 og førende indenfor design og håndstrik. Med sit fokus på æstetik og brugervenlighed har de gjort det indbydende og enkelt for kunder (både B2B og B2C) at handle garn og strikkeopskrifter af ypperste kvalitet på nettet.

Læs mere
Megaflis.no

Megaflis.no

En af norges største kæder indenfor sit segment og med en række varehuse har Megaflis været i front med udvikling på nettet. Deres netbutik har fokus på brugervenlighed og integrerer bl.a. mod ERP og EDI systemer.

Læs mere
Session.no

Session.no

Session er størst i Norge på alt som har med board at gøre. Med passion omkring boards, udstyr og høj faglig kompetence har de etableret butikker over hele landet.

Læs mere
FLOYD.no

FLOYD.no

Floyd leverer klæder til modebevidste kvinder, med flere fysiske butikker og en stærk tilstedeværelse på nettet. Her får du et stilbevidst design, produktbilleder som lyser op og en købsoplevelse der er kræset for.

Læs mere
Getinspired.no

Getinspired.no

Etableret i 2009 og sælger træningstøj og tilbehør til kvinder. Med robotlager, hurtig levering og fokus på optimering i hvert led har de opnået vækst hele vejen igennem. Det er fuldt fortjent at de har vundet årets netbutik.

Læs mere
Bjørklund.no

Bjørklund.no

Bjørklund er en af Norges vigtigste smykkebutikker. Her finder du et enormt udvalg og til rimelige priser.

Bilxtra.no

Bilxtra.no

BilXtra er Norges største kæde for bildele og biludstyr. BilXtra blev kåret til Årets Butik i "Bil og Garasje" 2017.

Angler.no

Angler.no

Specialist i alle typer af sportsfiskeri og med et sortiment der omfatter beklædning til såvel frilufts- som byliv - samt et nøje udvalgt sortiment af friluftslivsprodukter som kaffe og udstyr til at brygge kaffe.

CG.no

CG.no

Etableret i 1739 og er i dag èn del af Tre Norske (Hadeland Glassverk og Porsgrunn Porselen) og leverer et bredt udvalg af køkkenudstyr, glas, porcelæn og køkkenudstyr m.m.

Loco

Loco

Loco er en norsk kosmetikkæde som tilbyder et bredt udvalg af kendte mærkevarer og spændende nye produkter til forbrugerbevidste priser.

TheBodyShop.no

TheBodyShop.no

Enkle, hjemmelavede produkter af naturlige ingredienser med minimal indpakning i omkring 50 norske butikker. De har en stærk profil indenfor skønhed og pleje og udfordrer gerne skønhedsindustrien.

Olivenlunden.no

Olivenlunden.no

Olivenlunden 1830 er en gastronomisk specialforretning i olivenolie, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet. Med over 18 butikker i Norge, er de en toneangivende hvad angår formidling af middelhavskost.

EkstraLeker.no

EkstraLeker.no

En af Norges største legetøjskæder med stort udvalg af kendte varer til en lavere pris.

Thune.no

Thune.no

Thune har i dag 16 fysiske butikker i Oslo, Akershus, Bergen og Trondheim ud over deres netbutik. Her fidner du blandt andet et stort udvalg af klassiske diamantsmykker af høj kvalitet og sølvsmykker samt god rådgivning af fagligt dygtigt personale.

DNB.no/nettbutikk

DNB.no/nettbutikk

Norges største finansielle koncern med 180000 kunder indenfor segmentet små -og mellemstore virksomheder og 2.1 millioner private kunder.

Barnashus.no

Barnashus.no

GingerOrganic er de eneste økologiske bind, tamponer og trusseindlæg i verden, som har opnået alle gældende certificeringer.

Woolland.no

Woolland.no

Deres vision er at blive Norges mest attraktive uldmærke med det lille ekstra men til fornuftige priser. Woolland tilbyder ekstra god kvalitet, ekstra god design og ekstra funktionelle detaljer.