Skandinaviens førende totalleverandør af Magento nethandel

Trollweb leverer komplette netbutikker bygget på Magento, fra planlægning, implementering og løbende optimering samt support. Drift, integrationer, design, rådgivning, markedsføring. En professionel leverandør at forholde sig til.

Nethandel fra A til Å med Trollweb

Hosting

Hosting

Lynende hurtig Magento hosting. Vores dedikerede Magento hosting driftscenter er et af de mest optimerede, moderne og fleksible hostingløsninger for Magento på markedet - det sikrer betryggende og lynende hurtig drift af din netbutik.

Læs mere
Omnicloud

Omnicloud

Mange af vore ansatte har over ti års erfaring med retail og POS-løsninger for ledende norske kæder og vi har udviklet vores eget OmniCloud system med blandt andet effektive Click and Collect løsninger uden binding til ERP-systemer.

Læs mere
Moduler & Integrationer

Moduler & Integrationer

Et af vores største områder er udvikling af tillægsfunktioner til Magento. Vore udviklere står bag de fleste af de officielle nordiske integrationsmoduler til Magento bl.a. Nets, Netaxept, DIBS, Collector, Bring og flere.

Læs mere
Rådgivning

Rådgivning

Med langt over 500 Magento-baserede netbutikker på referencelisten rådgiver vi ud fra erfaring høstet i årevis.

Læs mere
Magento-support

Magento-support

Vi tilbyr support til alle våre kunder, både på Magento-programvaren og teknisk support. Som den største totalleverandøren på Magento i Norge, løser vi saker så raskt som mulig og driver omfattende opplæring og kursing.

Læs mere
UX & design

UX & design

Med vores eget UX-miljø og framework for Magento sørger vi for førsteklasses kundeoplevelse og konvertering. Vi leverer design, der sælger.

Læs mere
Specialudvikling

Specialudvikling

Vore udviklere har den højeste kompetence indenfor udviling på Magento. Vore erfarne udviklere bygger alt fra mindre specialtilpasninger til komplekse løsninger indenfor B2B, ERP og lignende.

Læs mere
Digital markedsføring

Digital markedsføring

Vi har tidligere e-commerce managere som ved hvad det vil sige at levere på budgetter ansat. Vores kompetence på at bistå med operativ hjælp i forhold til at øge salg er baseret på virkelig og solid erfaring. Hos os får du ikke post-it sessioner på en glasvæg, men reelle værktøjer du kan anvende her og nu.

Moduler

Vipps for Magento

Vipps for Magento

Officiel Vipps integration til Magento, der gør det muligt for din netbutik på enkel og simpel vis at tage imod betalinger med Vipps fra DNB.

Bring-modul

Bring-modul

Officiel Magento 2 integration, der understøtter alle Brings standarder og beregnnger i Norge.

Netaxept

Netaxept

Det officielle Nets betalingsmodul til Magento, udviklet og supporteret af Trollweb. Modulet er gratis for alle, der kører Magento hos os.

Læs mere
Postnord for Magento

Postnord for Magento

I samarbejde med PostNord udvikler og supporterer Trollweb det officielle PostNord logistik modul til Magento.

Læs mere
Arvato AfterPay for Magento 2

Arvato AfterPay for Magento 2

AfterPay er en fakturering og delbetalingstjeneste fra det store finansieringsselskab Arvato.

HeltHjem

HeltHjem

Officielt Magento modul. Med helthjem kan dine kunder vælge om de vil have pakken leveret helt hjem eller hente den i en nærbutik, og om de vil have den leveret hurtigt.

CMS for Magento

CMS for Magento

Enkel, lynhurtig og fleksibel løsning, der tillader dig at producere kampagnesider, forsider, informationssider blog og magasinsider etc. Trollweb har udviklet og leverer hele løsningen fra drift til opsætning, og vi tilpasser den til dine unikke udfordringer.

Partnere

Tjenester

Bronto

Bronto

En skybaseret markedsplatform, der gør det muligt for butikker at øge omsætningen via via email, mobiler og social media. Rangeret som nummer 1 på emailmarkedsføring af internet retailer top 1000.

Emarsys

Emarsys

Et fuldt automatiseret marketingsværktøj til fleksibelt at håndtere og danne overblik over dine tiltag på markedsføringsområdet.

Personifisering

Personifisering

Finske Nosto er en af verdens mest brugte løsninger når det kommer til personalisering af shopping. Trollweb arbejder tæt sammen med Nosto for at tilbyde den bedste personaliserede shopping oplevelse til vores kunder.

Søk

Søk

Algolia-søgemotoren er en komplet søgetjeneste for din Magento netbutik, hvis du ønsker lynhurtige søgeresultater på tværs af produkter, kategorier og CMS-sider.

Video-innhold

Video-innhold

Videoly lader dig integrere eksisterende video indhold direkte på produktsiderne i din Magento butik, og giver således en mere engagerende og præsentabel oplevelse af dine produkter.

Yotpo

Yotpo

Yotpo samler brugergenereret indhold i forhold til din butik, og giver dig forøget afkast af dine investeringer på de sociale medier.

Zendesk

Zendesk

Trollweb anbefaler Zendesk som kundeservice/helpdesk-system for stort set alle som har netbutikk. Zendesk dækker de fleste behov, er enkelt at bruger – og er godt integreret med alle de kanaler kunderne bruger - fra Facebook til Twitter til Magento til email.