Vi tager ansvar for din løsning

 - Fra A til Å

Vi har et af de mest moderne Magento driftsmiljøer i verden, med flere hundrede Magento netbutikker operative til enhver tid. Vore hosting-løsninger er 100% standardiserede og de er bygget op i tæt samarbejde med Magento's egne driftsteknikere, så vi følger alle officielle anbefalinger i forhold til drift af Magento nethandel.

Magento driftsmiljø

Trollweb har bygget sit eget Magento dedikerede driftsmiljø centralt i Norge, og med hurtige responstider i skandinavien. Vi tager drift af nethandelsløsninger alvorligt, og vi stiller høje krav til oppetid - dag og nat, og ikke mindst er vi dedikerede til at siderne læses lynende hurtigt ind hos vores slutbrugere - uanset mængden af trafik.

Magento driftsmiljø

Vi har et af de mest moderne Magento driftsmiljøer i verden, med flere hundrede Magento netbutikker operative døgnet rundt. Vore hosting-løsninger er 100% standardiserede og de er bygget op i tæt samarbejde med Magento's egne driftsteknikere i forhold til at følge anbefalinger for Magento nethandel.

Garanteret lynhurtig netbutik

Al internet-trafik går gennem et af de største og mest stabile knudepunkter i regionen, med fuld 24/7 overvågning af ISP. Der er også løsninger for at skifte til alternative linier ved eventuelle omfattende nedbrud på hovedlinien.

Redundant strømtilførsel

I tillæg til UPSer (Uninterruptible Power Supply) er der dobbelt strømføring ind til serverne, med diesel-generatorer som starter automatisk efter 10 sekunder ved eventuel strømafbrydelse. Diesel-generator og nødstrøms-systemet testes fast hver eneste måned.

Polarhost Nordic / PolarHost AWS

Trollweb tilbyder som en af de færreste leverandører både lokal skyløsning med hurtige servere fysisk i Norge eller om man ønsker drift på Amazon AWS, verdens største hostingløsning. Amazon AWS passer godt til netbutikker med større kundebase udenfor Skandinavien mens det for de fleste af vore kunder passer perfekt med Polarhost Nordic. Trollweb ejer alt udstyr som driftes på Polarhost Nordic, og har den fulde kontrol (og ansvar) for hele løsningen fra strømstik til designet i netbutikken. Èn leverandør at forholde sig til.

En Magento hosting-leverandør som kan Magento

Som en af de yderst få leverandører i verden har vi både vort eget Magento driftscenter og totalleverancer af Magento. Det betyder at vi har et højt kompetence-niveau på alle dele af Magento netbutikken - noget vore kunder sætter pris på, hvis det en sjælden gang går galt.

Et nordisk hosting-miljø giver øget sikkerhed, lynhurtig responstid og stor kapacitet for hver bruger.

Backup

Backup køres hver nat, og tilføjes til en historisk række af kopier - og alt backup er placeret trygt i god fysisk afstand fra produktionserverne.

NORID-registrator

Vi er officiel NORID-registrator, og kan dermed registrere og håndtere alle .no-domæner - og derudover de fleste internationale domæner.

Fysisk sikring

Alle vore servere og netværksudstyr er sikret bag dobbel adgangskontrolleret tilgang, for at få fysisk adgang til serverne må man igennem to sikkerhedszoner. Alle data spejles til en ekstern bygning med samme høje sikkerhedsniveau.

Automatisk sikret på flere forskellige niveauer.

Først og fremmest er alle vore servere sat op i et system for automatisk opdatering af sikkerhedsetspatcher både på operativsystem-niveau og applikationsniveau, fra Debian Linux til webserver, database og anden software. Udover det filtreres al trafik til os gennem firewall, hvor vi blokerer mistænkelig trafik (typisk spam-bot'er).

Trollweb er LIR

Som et af de få selskaber i Norge er Trollweb godkendt LIR, som i princippet er en ISP, og vi administrerer vores eget IP-net på godt over 1000 officielle IP-adresser.

Sikkerhedsovervågning

Alle vore hosting-pakker har en række funktioner inkluderet, som gratis SSL-certifikat og sikkerhetsovervågning.

Single- og cluster-server

Har du fra 10-200 ordrer pr dag? Da passer en af vore Premium single-server pakker normalt helt perfekt. Lynhurtig og solid løsning, med alle vigtige funktioner.

Har du normalt over 200 ordrer pr dag? Vore Cluster-pakker er perfekte for netbutikker med normalt over 200 ordrer hver dag, og skalerer op til titusindvis af ordrer hver dag uden problemer.

Server Monitorering

Fuld oversigt af status på alle servere og resourcer som Magento netbutikken kører på. Månedlige oppetids rapporter sendes automatisk

Magento Fastly CDN

Vores populære Magento Fastly CDN pakke gør at blandt andet alle produktbilleder og andre former for billeder, CSS og andet live-synces ud til Fastly CDN – og serveres direkte til den enkelte besøgende. Dette øger netbutikkens performance og reducerer belastningen på din Magento server betydeligt

Magento Performance Monitoring

Med vores populære Magento Performance Monitoring pakke overvåges kontinuerligt en lang række faktorer relateret til performance i din Magento netbutik så vi kan undgå at flaskehalse opstår

Magento Performance Audit + Optimize

Vores populære Magento Performance Audit + Optimize pakke analyserer alle områder af din Magento netbutik for at finde flaskehalse og andre årsager til træghed i butikken

Hvordan din netbutik sikres mod angreb udefra

Selv om de færreste af vore kunder er mål for angreb udefra,  hænder det at forskellige niveauer af angreb finder sted imod vores servere. Langt de fleste angreb er ubetydelige og tilfældige. De mest almindelige er såkaldte spam-bots, der leder efter sårbarheder i netbutikken og rapporterer dem tilbage til reelle personer, der så afhængigt af sårbarhedens art kan forsøge med sofistikerede angreb for at få adgang til netbutikken.

Alle vore kunder er automatisk sikret på flere forskellige niveauer. Først og fremmest er alle vore servere sat op til automatisk opdatering af sikkerhedspatches på både operativ og applikationsniveau, fra Debian Linux til webserver, database og anden software. Derudover filtrerer vi al traffik gennem firewalls, hvor mistænkelig trafik blokeres.

Magento har også en enestående sikkerhedshistorik, med kun en håndfuld mindre alvorlige sikkerhedsissues gennem hele sin livshistorie - og alle tettet igjen i løpet av noen få dager. Dersom det skulle komme for eksempel store såkalte DDoS-angrep utenfra, der internett-linjene inn fylles opp med "dummy-data", har vi (Trollweb) begrenset med mulighet for å blokkere dette - ettersom vi rett og slett ikke har tilgang til det som skjer utenfor serverrommet - men vi samarbeider tett med internett-leverandørene våre, som har forskjellige løsninger for å blant annet blokkere denne typen trafikk. Både vi og internett-leverandørene våre samarbeider også med NorCERT - norsk nasjonal sikkerhetsmyndighet - som "passer på" internett i Norge, men heller ikke NorCERT har mulighet for å stanse omfattende angrep. Internett er et veldig åpent system som alltid vil ha sine svakheter i forhold til mulighet for misbruk og dataangrep.

Nysgerrig på mere af det vi laver?

Magento-support

Magento-support

Vi tilbyr support til alle våre kunder, både på Magento-programvaren og teknisk support. Som den største totalleverandøren på Magento i Norge, løser vi saker så raskt som mulig og driver omfattende opplæring og kursing.

Læs mere
Moduler & Integrationer

Moduler & Integrationer

Et af vores største områder er udvikling af tillægsfunktioner til Magento. Vore udviklere står bag de fleste af de officielle nordiske integrationsmoduler til Magento bl.a. Nets, Netaxept, DIBS, Collector, Bring og flere.

Læs mere
Omnicloud

Omnicloud

Mange af vore ansatte har over ti års erfaring med retail og POS-løsninger for ledende norske kæder og vi har udviklet vores eget OmniCloud system med blandt andet effektive Click and Collect løsninger uden binding til ERP-systemer.

Læs mere
Rådgivning

Rådgivning

Med langt over 500 Magento-baserede netbutikker på referencelisten rådgiver vi ud fra erfaring høstet i årevis.

Læs mere
Specialudvikling

Specialudvikling

Vore udviklere har den højeste kompetence indenfor udviling på Magento. Vore erfarne udviklere bygger alt fra mindre specialtilpasninger til komplekse løsninger indenfor B2B, ERP og lignende.

Læs mere
UX & design

UX & design

Med vores eget UX-miljø og framework for Magento sørger vi for førsteklasses kundeoplevelse og konvertering. Vi leverer design, der sælger.

Læs mere
Digital markedsføring

Digital markedsføring

Vi har tidligere e-commerce managere som ved hvad det vil sige at levere på budgetter ansat. Vores kompetence på at bistå med operativ hjælp i forhold til at øge salg er baseret på virkelig og solid erfaring. Hos os får du ikke post-it sessioner på en glasvæg, men reelle værktøjer du kan anvende her og nu.