Færdige løsninger som gør det enklere og hurtigere at blive bedst

Et af vores største områder er udvikling af tillægsfunktionalitet til Magento. Vore udviklere står bag de fleste af de officielle nordiske integrationsmoduler til Magento så som Nets, Netaxept, DIBS, Collector, Bring. Vore moduler og integrationer er færdige, gennemtestede løsninger og kører bag prisvindende netbutikker.

Fragtmoduler til Magento

Trollweb leverer blandt andet det officielle Bring/Posten fragtmodul til Magento. Den støtter fragtberegning af alle standard fragtmetoder fra Bring, og har en række tillægsfunktioner som faste priser, gratis fragt, vægtstyring, mm. 

Betalingsmoduler til Magento

Officielle betalingsmoduler for Vipps, Nets, DIBS, Gothia Paybill, Collector og mange flere.

ERP- og økonomisystem-integrationer

Fuld integration mod TripleTex, 24SevenOffice og andre.

Fragtmoduler for Magento

Det officielle Bring/Posten fragtmodul til Magento støtter fragtberegning af alle standard fragtmetoder fra Bring, og har en række tillægsfunktioner som faste priser, gratis fragt, vægtstyring, mm. PostNord MyPack for Norge og Sverige og PostNord Marketplace.

EDI-moduler til Magento

Cargonizer fra Logistra, 100% integreret i Magento's kontrolpanel, er den mest effektive EDI-integration vi har. 

Nysgerrig på mere af hvad det er vi laver?

Hosting

Hosting

Lynende hurtig Magento hosting. Vores dedikerede Magento hosting driftscenter er et af de mest optimerede, moderne og fleksible hostingløsninger for Magento på markedet - det sikrer betryggende og lynende hurtig drift af din netbutik.

Læs mere
Magento-support

Magento-support

Vi tilbyr support til alle våre kunder, både på Magento-programvaren og teknisk support. Som den største totalleverandøren på Magento i Norge, løser vi saker så raskt som mulig og driver omfattende opplæring og kursing.

Læs mere
Omnicloud

Omnicloud

Mange af vore ansatte har over ti års erfaring med retail og POS-løsninger for ledende norske kæder og vi har udviklet vores eget OmniCloud system med blandt andet effektive Click and Collect løsninger uden binding til ERP-systemer.

Læs mere
Rådgivning

Rådgivning

Med langt over 500 Magento-baserede netbutikker på referencelisten rådgiver vi ud fra erfaring høstet i årevis.

Læs mere
Specialudvikling

Specialudvikling

Vore udviklere har den højeste kompetence indenfor udviling på Magento. Vore erfarne udviklere bygger alt fra mindre specialtilpasninger til komplekse løsninger indenfor B2B, ERP og lignende.

Læs mere
UX & design

UX & design

Med vores eget UX-miljø og framework for Magento sørger vi for førsteklasses kundeoplevelse og konvertering. Vi leverer design, der sælger.

Læs mere
Digital markedsføring

Digital markedsføring

Vi har tidligere e-commerce managere som ved hvad det vil sige at levere på budgetter ansat. Vores kompetence på at bistå med operativ hjælp i forhold til at øge salg er baseret på virkelig og solid erfaring. Hos os får du ikke post-it sessioner på en glasvæg, men reelle værktøjer du kan anvende her og nu.