Vi er din rådgiver og sparringspartner 

Som en af verdens allerførste leverandører og partnere med Magento - samt leverandør af mere end 500 Magento baserede netbutikker skal du lede længe efter en mere kompetent partner til din netbutik.

Nordisk rådgivning i verdensklasse

Som en af meget få Magento-leverandører kan vi levere absolut alt in-house, inklusiv professionel Magento hosting via vores Polarhost driftscenter i Norge. Sammen med vore dygtige samarbejdspartnere leverer vi også strategi/koncept-udredning, ERP, PIM, projektledelse, nyhedsbrev-løsninger, kundeklubber, effektive logistik-løsninger og meget mere.

Vi har arbejdet med Magento helt fra starten i 2008, og derfor er vi nogen af dem der ved mest om Magento i norden. Vi leverer blandt andet rådgivning, udforming af design, tunge integrationer, specialudvikling, support og drift af Magento. Vi er en objektiv sparringspartner som ud fra erfaring rådgiver dig om de bedste løsninger.

Rådgivning fra nethandelsspecialister med international erfaring

Vi har så godt som arbejdet med internet så længe som det har eksisteret, derudover har vi mange års erfaring med retail og POS fra før vi arbejdede på Magento. 10 år med butiksdata og derefter 15 år med nethandel.

Magento-eksperter

Med mange Magento certificerede specialister på højeste niveau og mere end 500 Magento leverancer har vi oplevet det meste. Vi har søsat løsninger i stort set alle markedssegmenter og har solid indsigt på tværs af brancher - derfor finder vi de løsninger der passer dig bedst.

Butik i blodet

Vi tager mange års erfaringer fra retail og POS med ind i de butikker vi skaber, sådan at vi kan skabe gnidningsløse kunderejser for dine kunder. 

Vi udfordrer dig

Du kan forvente at vi vil udfordre dig på din løsning, og vi stiller også krav til dig herom. Hvis vi ser alternativer der fungerer bedre, så siger vi gerne nej. Når vi skaber løsninger sammen, mener vi også at der skal stilles krav begge veje.

Klare rammer fra start

Om du ved hvad du har brug for eller ej, ser vores løsningsarkitekter på hvilke muligheder du har for at komme i mål. Vi stiller også med det rette hold for at realisere projektet.

Totalleverandør av kompetanse på netthandel

Fremfor alt: funktionalitet

Vi arbejder målrettet for at levere funktionelle og brugervenlige løsninger, tilpasset både dig og dine slutkunder.

Tæt på eksperterne

Dersom vi bliver inviteret for at snakke om vore løsninger og Magento, så er det ikke en sælger men en specialist på Magento og nethandel der kommer - og vi svarer for det meste på det meste.

Optimeringskultur

For til stadighed at være bedst på mest hvad angår nethandel i norden, optimerer vi løbende og altid vores interne processer. Alt fra design og rådgivning til udvikling og hosting. Vi har selv og samarbejder med flere CRO-specialister.

Nysgerrig på mere af det vi laver?

Hosting

Hosting

Lynende hurtig Magento hosting. Vores dedikerede Magento hosting driftscenter er et af de mest optimerede, moderne og fleksible hostingløsninger for Magento på markedet - det sikrer betryggende og lynende hurtig drift af din netbutik.

Læs mere
Magento-support

Magento-support

Vi tilbyr support til alle våre kunder, både på Magento-programvaren og teknisk support. Som den største totalleverandøren på Magento i Norge, løser vi saker så raskt som mulig og driver omfattende opplæring og kursing.

Læs mere
Moduler & Integrationer

Moduler & Integrationer

Et af vores største områder er udvikling af tillægsfunktioner til Magento. Vore udviklere står bag de fleste af de officielle nordiske integrationsmoduler til Magento bl.a. Nets, Netaxept, DIBS, Collector, Bring og flere.

Læs mere
Omnicloud

Omnicloud

Mange af vore ansatte har over ti års erfaring med retail og POS-løsninger for ledende norske kæder og vi har udviklet vores eget OmniCloud system med blandt andet effektive Click and Collect løsninger uden binding til ERP-systemer.

Læs mere
Specialudvikling

Specialudvikling

Vore udviklere har den højeste kompetence indenfor udviling på Magento. Vore erfarne udviklere bygger alt fra mindre specialtilpasninger til komplekse løsninger indenfor B2B, ERP og lignende.

Læs mere
UX & design

UX & design

Med vores eget UX-miljø og framework for Magento sørger vi for førsteklasses kundeoplevelse og konvertering. Vi leverer design, der sælger.

Læs mere
Digital markedsføring

Digital markedsføring

Vi har tidligere e-commerce managere som ved hvad det vil sige at levere på budgetter ansat. Vores kompetence på at bistå med operativ hjælp i forhold til at øge salg er baseret på virkelig og solid erfaring. Hos os får du ikke post-it sessioner på en glasvæg, men reelle værktøjer du kan anvende her og nu.