Magento udvikling efter højeste standarder

Kernen i Trollweb har altid været og vil altid være udvikling af både kode og kompetence. Vi er hofleverandører til stort set alle kernemoduler på det nordiske marked (Klarna, Nets, Bring etc.) og vi udvikler efter de højeste standarder på Magento.


Ingen har arbejdet så meget med Magento som os

Vi arbejder innovativt med fokus på hurtige, trygge og nyskabende netbutikker. Vores udviklere arbejder dagligt med en bred vifte af varierende opgaver, om det er dybt nede i kernen af Magento eller om det er i vores egne moduler. Vi har ingen outsourcing af vores udvikling, alt varetages fra vores kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Vilnius. Har du et behov, da har vi kompetencen til at løfte det - vi udvikler optimale, gennemtænkte og trygge systemer tilpasset jeres behov.

En af vore største områder er udvikling af tillægs-funktionalitet til Magento. 

Vore ansatte er specialister på Magento. Vi udvikler og vedligeholder de allerfleste Magento kernemoduler på det nordiske marked for bl.a. Klarna Checkout, Bring, Nets og DIBS.

Magento-specialister

Vi er indehavere af de højeste certificeringer fra Magento og var blandt de første i verden med Magento 2 certificeringer. 

Totalleverandør

Trollweb leverer komplette netbutikker bygget på Magento, fra planlægning til implementering til løbende forvaltning og support. Drift, integrationer, design, rådgivning, markedsføring. Èn professionel leverandør at forholde sig til.

Alsidighed

Tanke på standarder - beredt på tilpasning. Vi anbefaler altid standard løsninger så langt det er muligt, men har ekstrem og alsidig erfaring og lidenskab for at tilpasse systemer efter de behov og ønsker vi ser i markedet.

Kode smedet i Norden

Vi outsourcer ingenting. Alt udvikles af vore egne folk, din garanti for ekstra god indsigt i systemer tilpasset nordiske forhold.

Vi udfordrer dig fremad

Varierende løsninger, blik for strømninger, nyheder og innovation gør at vi fortsat kan være i front. Du kan forvente en loyal samarbejdspartner der med teknisk tyngde udfordrer dig.

Ingen sælgere

Vi har ikke salgsafdeling, du taler direkte med de eksperter der forestår udviklingen af dine løsninger. 

Nysgerrig på mere af det vi laver?

Hosting

Hosting

Lynende hurtig Magento hosting. Vores dedikerede Magento hosting driftscenter er et af de mest optimerede, moderne og fleksible hostingløsninger for Magento på markedet - det sikrer betryggende og lynende hurtig drift af din netbutik.

Læs mere
Magento-support

Magento-support

Vi tilbyr support til alle våre kunder, både på Magento-programvaren og teknisk support. Som den største totalleverandøren på Magento i Norge, løser vi saker så raskt som mulig og driver omfattende opplæring og kursing.

Læs mere
Moduler & Integrationer

Moduler & Integrationer

Et af vores største områder er udvikling af tillægsfunktioner til Magento. Vore udviklere står bag de fleste af de officielle nordiske integrationsmoduler til Magento bl.a. Nets, Netaxept, DIBS, Collector, Bring og flere.

Læs mere
Omnicloud

Omnicloud

Mange af vore ansatte har over ti års erfaring med retail og POS-løsninger for ledende norske kæder og vi har udviklet vores eget OmniCloud system med blandt andet effektive Click and Collect løsninger uden binding til ERP-systemer.

Læs mere
Rådgivning

Rådgivning

Med langt over 500 Magento-baserede netbutikker på referencelisten rådgiver vi ud fra erfaring høstet i årevis.

Læs mere
UX & design

UX & design

Med vores eget UX-miljø og framework for Magento sørger vi for førsteklasses kundeoplevelse og konvertering. Vi leverer design, der sælger.

Læs mere
Digital markedsføring

Digital markedsføring

Vi har tidligere e-commerce managere som ved hvad det vil sige at levere på budgetter ansat. Vores kompetence på at bistå med operativ hjælp i forhold til at øge salg er baseret på virkelig og solid erfaring. Hos os får du ikke post-it sessioner på en glasvæg, men reelle værktøjer du kan anvende her og nu.