User Experience handler om at gøre dine kunder lykkelige

Vi har altid været bevidste om at din succes hviler på at vi forstår dine kunder. Vi gør din netbutik brugervenlig og optimerer den til sit fulde potentiale.

Hvorfor besøges din hjemmeside?

Det skal du have klarlagt. Det er yderst vigtigt at lytte til dine kunder. Derfor er UX-design essenstielt for din success og dine kunder – du kender de som surfer på din butiksløsning. Vore eksperter hjælper dig med at finde de rigtige løsninger og udvikler din netbutik til nye højder.

Ja, men jeg kopierer bare Amazon med en lidt farveændringer og eget logo.

Hver netbutik er unik og har sin unikke målgruppe. Det som fungerer for nogen fungerer ikke nødvendigvis for dig. Det er grunden til at vi tester og optimerer løsningen for dine unikke kunder. Du får vores beste rådgivning for at realisere at dine besøgende vil smile sig vej gennem hvert køb.

Rådgivning

Spørg os nårsomhelst hvis du er usikker på noget. Vi vil hjælpe dig med vores ekspertise. Gennom workshops og korte møder finder vi det rigtige design for dig og dine kunder.

Wireframing

Før vi implementerer designet laver vi en wireframe baseret på dine ønsker og vores erfaringer, den bruger vi til sammen at arbejde os frem mod den perfekte løsning.

Implementering

Vore udviklere implementerer wireframen og gør den tilgængelig for hele verden.

Konvertering og UX-optimering 

Gæt ikke, test alt. Er du usikker da test, mavefornemmelse duer ikke. Vi hjælper til med at optimere hvert skridt i købsprocessen på din netbutik ved hjælp af heatmaps, Google Analytics og A/B tests.

Hvordan vi øker konverteringen din og brukeropplevelsen

Heatmaps og optagelser

Hvad ser dine besøgende? Hvad ser de ikke? Hvor længe scroller de nedover siden? Heatmaps og optagelser giver os et visuelt indblik i hvordan dine brugere bliver engageret i din netbutik og hvor vi skal sætte ind mod flaskehalse.

Google Analytics

Stamfaderen til dataindsamling. Det kan blive kaotisk at gennemgå og drage konklusioner på alt i Google Analytics, men vi hjælper dig gennem skoven af information – med alt fra udtræk af de rette rapporter til brug af dataen for den rette optimering.

Spørg dine kunder

Hvis det brede datagrundlaget ikke er nok, går vi i detaljer: spørg kunderne direkte om hvorfor de gør som de gør og hvad de forventer. Hvad stopper dem i kjøb hos os i dag? Hvordan kan vi forbedre købsoplevelsen? At stille de rigtige spørgsmål på det rigtige tidspunkt til den rigtige tid gør at vi kan forstå dine kunder og forbedre deres oplevelse af butikken.

Testing

Lad os ikke teste CTA-farve, men Value propositions og brugervenlighed. Burde jeg have fire produkter på samme række på en kategoriside eller holde mig til tre? Lad os finde ud af det. Vi sætter A/B-test op og udvikler det til dit behov.

PolarCore

Vi udvikler og forvalter et af de mest brugte design frameworks for Magento; PolarCore. Dette framework er brugt af tusindvis af Magento butikker - og det er inkluderet på mere end 500 af vores Magento leverancer. PolarCore er optimeret for UX, SEO og ikke mindst for at blive tilpasset dine behov.

Optimering

Vi følger med på trends, forskning og opdagelser inden for optimering af nethandel. Vi samarbejder også med flere internationale branchespecialister for at levere det bedste indenfor CRO.

Jeg trenger andre tjenester også

Hosting

Hosting

Lynende hurtig Magento hosting. Vores dedikerede Magento hosting driftscenter er et af de mest optimerede, moderne og fleksible hostingløsninger for Magento på markedet - det sikrer betryggende og lynende hurtig drift af din netbutik.

Læs mere
Magento-support

Magento-support

Vi tilbyr support til alle våre kunder, både på Magento-programvaren og teknisk support. Som den største totalleverandøren på Magento i Norge, løser vi saker så raskt som mulig og driver omfattende opplæring og kursing.

Læs mere
Moduler & Integrationer

Moduler & Integrationer

Et af vores største områder er udvikling af tillægsfunktioner til Magento. Vore udviklere står bag de fleste af de officielle nordiske integrationsmoduler til Magento bl.a. Nets, Netaxept, DIBS, Collector, Bring og flere.

Læs mere
Omnicloud

Omnicloud

Mange af vore ansatte har over ti års erfaring med retail og POS-løsninger for ledende norske kæder og vi har udviklet vores eget OmniCloud system med blandt andet effektive Click and Collect løsninger uden binding til ERP-systemer.

Læs mere
Rådgivning

Rådgivning

Med langt over 500 Magento-baserede netbutikker på referencelisten rådgiver vi ud fra erfaring høstet i årevis.

Læs mere
Specialudvikling

Specialudvikling

Vore udviklere har den højeste kompetence indenfor udviling på Magento. Vore erfarne udviklere bygger alt fra mindre specialtilpasninger til komplekse løsninger indenfor B2B, ERP og lignende.

Læs mere
Digital markedsføring

Digital markedsføring

Vi har tidligere e-commerce managere som ved hvad det vil sige at levere på budgetter ansat. Vores kompetence på at bistå med operativ hjælp i forhold til at øge salg er baseret på virkelig og solid erfaring. Hos os får du ikke post-it sessioner på en glasvæg, men reelle værktøjer du kan anvende her og nu.